روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد – سیستم آموزش آنلاین گروه آموزشی گفتار توان گستر


روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد

مدير گروه سلامت محيط وكار چهارمحال وبختياري ضمن اعلام این خبر گفت: بيشترين آمار مسموميت هاي استان ناشي از مصرف آبميوه هاي سنتي، بستني و شيريني جات، سالاد و كباب كوبيده است. راشد جزايري افزود: تاكنون آماري در زمينه مرگ و مير ناشي از مسموميت در اين استان گزارش نشده است. وي به نقش موثر اين كارگاه در راستاي آموزش كارشناسان بهداشت كشور اشاره كرد و تصريح كرد: اين كارگاه اقدامي موثر در جهت آشنايي و تبادل نظر مسوولين مراكز بهداشت كشور درمواقع بروز اپيدمي هاي ناشي از مسموميت غذايي و انجام صحيح تر بازرسي ها از مراكز پخش و توزيع موادغدايي، بهداشتي و آشاميدني است. لازم به ذکر است: از سال ۸۲ تا كنون اين كارگاه اولين كارگاهي است كه با هدف بازنگري دستورالعمل اقدامات بهداشت مواد غذايي در كشوربا حضور كارشناسان وزارت بهداشت و استانها به مدت سه روز در شهرکرد برگزار می شود.

تعداد بازدید:

۲۲



Source link

Related posts

Leave a Comment